Study guides

☆☆

Q: How much do you save on a 250 item with a 40 percent discount?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

61.42500

$18.87

$18.87

Depends on how much you spend. You save 15 percent of whatever you spend.

You'll save $79.16 on this item. This means the cost of the item to you is: $197.89 - $79.16 = $118.73

You'll save $2.58 on this item. This means the cost of the item to you is: $25.75 - $2.58 = $23.17

You'll save $12.00 on this item. This means, the cost of the item to you is: $40 - $12.00 = $28.00

You'll save $23.60 on this item. This means, the cost of the item to you is: $59.00 - $23.60 = $35.40

Numbers with two decimal points scare me. Whatever the original price was, multiply it by 0.3 to find out how much you'll save. Multiply it by 0.7 to find out the new price.

You saved 9.25.

you save $147.05 you final price would be $25.95

You will save 5.00 units of currency.

People also asked