Study guides

โโ

Q: How much hours are in 245 minute?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

No, if you have to go more than every two or three hours, see your Doctor.

5 and 7 5 x 7 x 7 = 245

Speed(miles/hours) * Time(hours) = Distance(miles) -------> As you can see => miles/hours * hours = miles ----------------------------------------------------------------------------- Therefore : Distance = 53 miles Speed = 75 miles/hours Time = ? Just substitute: 75 * Time = 53; ---------------> you get Time = 53/75 = 0.706 hours one hour is 60 minute: therefore : 60 * 0.706 = 42.36 minutes one minute is 60 sec: 60 * 0.36 = 21.6 sec ----> 42 minutes and 21 sec

12 midnight in military time ....there is no 0000 in military time, midnight is 2400hrs, one minute after midnight is 0001.

55 min. spaces are gained by minute hand in 60 min period. to find how many spaces it has actually gained, we need to fix a standard point first..!! with respect to it, we need to see the difference by how much is it actually varying..!! so let us assume the standard point to be the place where the minutes hand and hours hand has been coincided..!! i may be 12:00 ,1.06, 2.11,3.17...etc..from there..60 minutes implies the minute hand must come back to the same point where it has started..!! is it not..?? now, 60 minute passed and so minute hand covers 60 minute spaces. And the hour hand advances by 5 minute spaces..!! so from the standard point fixed initially (we assumed the standard point is where the minute point and hours hand were coinciding..also..60 minutes will be passed when the minute hand comes back to the same position from where it started) now, there is an absolute 60 min spaces covered by minute hand in 60 min and then there is 5 min spaces advanced by hour hand in 60 min period..!! so on total.. total advancement is 60-5 = 55 minute spaces..!!

Related questions

4 hours and 5 minutes in 245 minutes.

300 minutes

4 hours = 60*4 = 240 minutesSo4 hours and 1 minute = 241 minute= 60*241 seconds = 14460 seconds

1 minute is 0.01667 hours.

4 hours and 5 minutes

in hours, 4 and 1/12 hours

There are 60 seconds in a minute. There are 60 minutes in an hour and there are 24 hours in one day.

1 minute = 1/60 hours.

130 minutes is 2 hours and 10 minutes

245/80=a little over 3 hours.

2 hours

8 hours and 17 minutes.

People also asked