Study guides

Q: How much is 9 quarters?

Write your answer...

Submit

Related questions

how much is 8 dimes and 13 nickels and 17 penn and 9 quarters

9 inches

10 quarters 7 dimes 9 pennies and 27 nickels is: $4.64

when 4 quarters is 1 then 36 quarters is 9

9 .75 x 12

9 quarters

The number 9 is equal to 9 x 4 = 36 quarters, or 36/4.

One. As three quarters of twelve is 9, and two thirds of twelve is 8. :-)

Chicken leg quarters from a fryer chicken weigh around 9 ounces on average. Chicken leg quarters include the thigh and the leg.

First, you have to know how many quarters are in $1, wich is 4. Then, you divide 9 by 4, getting 2.25, also called 2 remainder 1. Thus, Jason has $2.25.

9 and 3/4 divided by 2/3 equals 14.625

9 quarters

Total = $4.22

A quarter is 25 cents. There are four quarters in each dollar. So we will divide 36 by 4 to figure out this answer. 36 divided by 4 is 9. So the answer is $9.

Three quarters is 3*25 = 75 cents Nine nickels is 9*5 = 45 cents The total is 75+45 = 120 cents, or $1.20

What is 16 quarters

three quarters of a years is 9 months. 3/4 of 12 months = 9 months

That depends what it is three quarters of. If it is three quarters of a foot, there are 9 inches. If it is three quarters of an inch, it is three quarters of an inch.

9

Three of them.

0.6667

9 quarters make 9x25 =225 cents. Every 5 is a nickel so you get 225/5= 45 nickels. Or, if you like, 5 nickels in a quarter, so 9 quarters make 9x5=45 nickels.

9/12 = 3/4 or three quarters.

9

4 quarters = $11,000 quarters = (1,000 / 4) = $250