Best Answer

Three quarters is 3*25 = 75 cents

Nine nickels is 9*5 = 45 cents

The total is 75+45 = 120 cents, or $1.20

Study guides

☆☆

Q: How much is three quarters and 9 nickels?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

how much is 8 dimes and 13 nickels and 17 penn and 9 quarters

10 quarters 7 dimes 9 pennies and 27 nickels is: $4.64

9 quarters make 9x25 =225 cents. Every 5 is a nickel so you get 225/5= 45 nickels. Or, if you like, 5 nickels in a quarter, so 9 quarters make 9x5=45 nickels.

3 qurarter and 9 nickels = dimes

4 nickels and 5 quarters

Related questions

how much is 8 dimes and 13 nickels and 17 penn and 9 quarters

10 quarters 7 dimes 9 pennies and 27 nickels is: $4.64

9 quarters make 9x25 =225 cents. Every 5 is a nickel so you get 225/5= 45 nickels. Or, if you like, 5 nickels in a quarter, so 9 quarters make 9x5=45 nickels.

3 qurarter and 9 nickels = dimes

Total = $4.22

4 nickels and 5 quarters

A US nickel is 5 cents, so convert the dimes and quarters to multiples of 5: One dime is 10 cents or 2 nickels, so 9 dimes would be equivalent to 18 nickels. A quarter is 25 cents or 5 nickels, so 6 quarters is 30 nickels.

9 Quarters are equal to eighteen dimes and nine nickels. Eighteen dimes equal to $1.80. Nine nickels equal to 25 cents. So $1.80 + 25 cents = $2.25 You need exactly 9 quarters.

$4.20

Well 18 dimes would be $1.80, while 9 nickels would be $0.45. Add those together and you have $2.25. When you divide that by $0.25 (quarter), you get 9 quarters.

8 quarters and 12 nickels

Six nickels and three pennies. 6+3=9

People also asked

Featured Questions