1100/10 = 110 gallons. If the cost of gas in your area is 3.00$ per gallon then 110 x 3 = 330 dollars for your trip
t will cost you the price of 55 gallons - whatever that price is.
If you can travel 25 miles on one gallon. Then 1100 / 25 = 44 gallons of gas are needed to travel 1100 miles.
am i doing your hwk
1100 miles divided by 22 = 50 gallons.
A minimum of 15.7 hours.
It wil take 18 1/3 hours to drive 1100 miles at 60mph. I figured this out by this formula: D=R*T, in which D=Distance,R=Rate, and T=Time. Then i just plugged in the numbers, D=1100 miles,R=60mph,and T=x, because the time is unknown. So this should look like this: 1100=60*T 1100=60x 1100/60=18.3 or 18 1/3 hours/
1100 mi * 1 gal / 20 mi = 55 gal
Depends on the fuel efficiency of your vehicle.
If using a U.S. gallon, could get around 32 miles per gallon. If using a Imperial gallon, gets around 40 mpg or more. All depends on how you drive it. By the Litre ( Liter ), gets 7 or better per 100 KMS.
About 1100 miles, or just over a 17 hour drive.
Number of gallons = (1100 / 24)Cost = (2.75 x 1100) / 24 = $126.05Factoid: You're spending about 11.46Â¢ per mile on gas
12 hours 56 minutes.
18 hours 20 minutes @60 mph
If you drove non-stop at a constant speed of 75 mph, it would take about 14 hours and 40 minutes.
When owning a vehicle it is important to know the vehicles fuel economy. The gas mileage of a Honda Shadow VT 1100 is 43 to 51 miles per gallon.
1100 miles, between 16 and 17 hours
Just over 14 1/2 hours.
A circle that encloses 1,100 square miles of area has a radius of 18.712 miles .
Answer: 1100 mi. = 1770.278 km
11 hours 3 minutes at 60 mph