Study guides

☆☆☆☆☆

Q: How much would it cost to drive 2640 miles if you get 40 miles per gallon and gas is 3.20 per gallon?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

5280 feet = 1 mile 2640 feet = 2640/5280 = 0.5 or 1/2mile 6 miles and 2640 feet = 6.5 or 61/2 miles

There are 5280 feet in one mile. Therefore, 2640 feet is equal to 2640/5280 = 0.5 miles.

There are 1760 yards in one mile. Therefore, 2640 yards is equal to 2640/1760 = 1.5 miles.

2640 feet = 0.5 miles, (1 mile = 5280 feet).

1.5 miles.

8 days at 330 miles a day is 2640 miles. Drive an extra 8 miles on one of those days.

2640 pounds

2640

5280 + 2640...

2640

2640 feet

There are 2640 yards in 1.5 miles. 1.5 miles x 1760 yards/1 mile = 2640 yards 1 miles = 1760 yards

2640 km equates to 1,640.42 miles.

2,640 yards is 1.5 miles.

2,640 yards is 1.5 miles.

No. 1.5 miles is 2640 yards.

It is a half a mile. There is 5280ft in a mile divided by 2 is 2640 ft in 880 yards

There are 1760 yards in one mile. Therefore, one and a half miles is equal to 1760 x 1.5 = 2640. Therefore, one and a half miles is equal to 2640.

13200 ft = 2 miles and 2640 feet.

There are 5280 feet in one mile. Therefore, 0.5 miles is equal to 0.5 x 5280 = 2640 feet. There are 6 feet in one fathom. Therefore, 2640 feet is equal to 2640/6 = 440 fathoms.

5280/2 equals 2640

1/2 mile.

2640 feet = 0.5 miles

2640

Answer: 1.5 mi. = 2640 yd