A person born in 1976 would turn 35 this year.
If you were born in 1976 you would be (depending on the month you were born in) you would be about 34.
2013 - 1976 = 37 year old
That depends on when you were born.
About 34 years old.
you would be 34 years old
34 years old in 2010
you are 33
y can't you count it up yourself...... they would be 34, unless they hadn't had their birthday this year, then they would be 33 !
On your birthday in 2013, you would turn 37.
break it up into parts so it is easier to manage. 2000-1976=24. Don't forget to add 2010-2000=10. So this person would be 24+10=34 years old
35 or 36 depends when your birthday is