Q: How to convert seconds to hrs mins and seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

18444secs / 60 = 307 mins 24 secs 307 mins / 60 = 5 hrs 7 mins 18444 secs = 5 hrs 7 mins 24 secs.

7 hrs, 6 mins, 53 seconds

2 hrs, 9 mins 58 seconds

There are 24 hrs in a day. 138*24 is 3312 hrs. This added to the hours and mins is 3330 hrs and 39 mins

Just divide by 60 to get mins & divide again if you want the hrs.

Related questions

18444secs / 60 = 307 mins 24 secs 307 mins / 60 = 5 hrs 7 mins 18444 secs = 5 hrs 7 mins 24 secs.

20 hrs, 12 mins, 5 seconds

50 hrs * 60 mins * 60 seconds = 180,000 seconds

7 hrs, 6 mins, 53 seconds

2 hrs, 9 mins 58 seconds

18.17 what? seconds? years? centuries?

There are 12900 seconds in 3 hrs 35 mins.

210 minutes...are you an imbecile?

There are 24 hrs in a day. 138*24 is 3312 hrs. This added to the hours and mins is 3330 hrs and 39 mins

Just divide by 60 to get mins & divide again if you want the hrs.

None. Ond day is 60 secs x 60 mins x 24 hrs = 86400 sec 56000 sec is approx 15 hrs and 33 mins.

There are 60 seconds in each minute, therefore to convert seconds to minutes divide by 60 or, alternatively, multiply by 1/60 330 x 1/60 = 5.5 mins (or 5 mins 30 seconds) 160