Study guides

Q: How many sec and min in one day?

Write your answer...

Submit

Related questions

1 min = 60 sec 30 min = 1800 sec

60 days * (24 hr / day) * (60 min / hr) * (60 sec / min) = 5,184,000 sec

1 min = 60 sec Hence 1 sec = 1/60 min

1 min = 60 sec 6 min = 6 x 60 = 360 sec

1 month = 50,400 min, 3,024,000 sec

There are 60 seconds in one minute.

5 min (60 sec/ 1 min) = 300 sec

(7 min) x (60 sec/min) = 420 sec

One hertz is defined as (1/sec) or (sec-1). So 1 hertz = (1 / 1 sec). Multiply by (60 sec / 1 min), the seconds units cancel, and you have (60 / 1 min) or 60RPM. See related links for more information.

60 sec = 1 min 75.5 sec = 75.5/60 min = about 1.258 min

327 seconds.

366 days x 24 hrs/day = 8784 hrs 8784 hrs x 60 min/hr = 527040 min 527040 min x 60 sec/min = 31622400 sec

60 sec*60 min= 3600 sec/hr 3600sec/hr *24 hr/day=86400sec/day 86400 sec/day*2 days =172800 sec/2 days there is 172800 seconds in 2 days

2,700 seconds are in 45 min.

32 min 9 sec 40 min 10 sec adding gives... 71 min 19 sec 1 hr 11 min 19 sec. ■

There are 60 min in a Sec. SO ... (127 min)/60 = 2 min 7 sec.

14.4 min or 864 sec

There are 60 sec in one min 35 rev/min x 45/60 = 26.25 revs

19.2m/min calculation 60 sec/1 min * 32 cm/sec * 1 m/100cm

7

1 minute = 60 seconds so 30 min = 30*60 = 1800 sec.

1680

1/60

two

2100 of them.