Study guides

Q: If I have 15 coins totaling 90 cents what coins do I have?

Write your answer...

Submit

Related questions

You have provided insufficient information to answer the question. You would need to tell either (i) the total number of coins or (ii) the exact total value.

90 cents

90 Cents or $0.90 1 Dime = 10 Cents

A nickel is 5 cents so there are 20 in a dollar (100/5 = 20). Then $90 = 90*20 = 1800 coins.

$1 = 100 cents → 90 cents/$2.70 = 90 cents/(2.70 × 100 cents) = 90 cents/270 cents = 90/270 = 1/3

You are buying house numbers. They cost 30 cents each.

90 cents

9 dollars and 89.85 cents = 9 dollars 90 cents.

What is this your homework? .90/6= .15 per oz

90 cents = 44.68 rupee

If it is a collection of 50 cent coins, it could be worth a lot, or not that much. It depends on the dates of the coins and the condition. 50 cent coins from before 1965 are worth more because they are 90% silver.

Less than 15 cents.

90 cents = 9/10 of a dolla

10790 cents.

90 cents / 1 dollar = 90 cents/100 conets = 90/100 = 9/10

You can make 90 cents with three quarters and three nickels. (3 x 25) + (3 x 5) = 90 cents.

90%

3 is 1/30 of 90

That is Scott number US 1858. It has a minimal value and can be purchased for 90 cents in mint condition and 15 cents used.

It is 90/100.

Ninety percent, because it's 90 cents out of 100, or 90/100.

About 90 cents for the silver it contains and about 0.005 cents for the gold plating. The U.S. has never made dimes out of gold. Also, all circulating gold coins were withdrawn in 1933.

fraction = 90/100

Coins dated 1964 are 90% silver and worth about $10 in silver scrap. Coins dated 1965-1970 are 40% silver and worth about $4.50 in silver scrap. Coins dated 1971-present contain no silver and are worth 50 cents.

They are:6 * 15 = 90 15 * 6 = 90 90 = 6 * 15 90 = 15 * 6 90 / 6 = 15 90 / 15 = 6 15 = 90 / 6 6 = 90 / 15