Loading...

If you were born in 1996 you would be 13.

1977 minus 1965 would make them 12 years old.

If you were born in 1996 you would be 14 years old going on 15 in 2010.

75

About 45.

you would be 17

16

you would be 12

If you were born in 1965 you would be either 49 or 50 today, June 28th 2015,depending on the day of the year you were born.

2015 − 1965 = 50 years old on 1st August 2015.

You would be 13 years old

You would be sixteen years old.

14 years old.

Depends what year you were born.

64

18

As of 2010, the age would be 14 years old. (2010 minus 1996 = 14).

the present year is 2010 the your age is ( 2010 - 1965 ) = 45

you would be 14 years old

If you were born in 1965, and if this year is 2009, then you are 44 years old.

You would be 16 in 2012.

i believe you would be 73 years old

Assuming you had already celebrated your birthday, you would be 2010-1996 = 14 years old. If you had not yet celebrated your birthday, you would be 13 years old.

IF it's 2011 you would be 15 years in 1996;)

If you were born on October 31 1996 you would be 4875 days old on Mar 7 2010.