Divide. Miles / miles per gallon = gallons needed. The mathematical answer to your question is derived by dividing 950 miles by 11 MPG to get approximately 86.4 gallons. However, if it's a "reality" based answer you're looking for, then in all probably, it will take more gas to travel the 950 miles as you may need to get off the highway to look for restaurants, motels, gas stations, possibly sightseeing, etc., during your 2-3 day (or longer) trip.
My truck gets 14 miles per gallon so it would take 290/14=about 21 gallons. My Honda gets 28 miles per gallon so it would take 290/28=about10.5 gallons.
23.65 gallons (473÷20).
700 miles / 9 mpg = 77.78 gallons
1057/31 = 34.1 gallons.
You will need 1.107 gallons of fuel.
You would use about 31.6 gallons of gasoline.
Fill those sails, Conquistadores ! 10 gallons would get you 150 miles so its 9.4 Gallons.
That would depend on what mileage the car you are driving gets.
Depends on the MPG the vehicle in question gets. At 30 mpg it would require about 12 gallons of fuel to go 358 miles.
25/7 = 3.571 gallons (rounded)
It would take 71.30090909 gallons to travel 784.31 miles with consumption at 11 mpg.
650 miles divided by 25 miles per gallon = 650/25 = 26 gallons
First, find out how many miles per gallon your vehicle gets. Then, you multiply that by 7.18.
Distance to travel: 450 miles Vehicle gets 30 miles to a gallon: 450 ÷ 30 = 15 gallons
Depends on how many miles per gallon the car you are driving gets which you fail to mention.
To solve this problem divide 930 by the number of miles per gallon your car gets. For example, if your car gets 20 miles per gallon, then it would take 930 divided by 20 = 46.5 gallons of gas .
It would depend on how many miles per gallon (MPG) the vehicle gets and if it is city miles or highway miles.
It would use 9 gallons in 450 miles.
It's 1500 miles. If your car gets 20 mpg, that's 75 gallons. At 30 mpg, that's 50 gallons.
1238/25 = 49.52 gals.
Depends on how far you want to drive!