Best Answer

12.5 km

Q: If someone runs at a speed of 15 km per hour for 50 minutes how far will they run in km?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

If someone runs 10 miles in 90 minutes their average speed is 6.67 mph

A horse that runs 15km in 30 minutes will run 30km in one hour (60 minutes).

He runs 4 miles in 30 minutes or 1/2 hour. So if he kept the same pace he would cover (4) x (2) = 8 miles in 1 hour

4 (four) miles

Average speed of Cheetah = 60 mph(miles per hour) Since 30 minutes is half and hour you will halve 60 by half. 60 mph = 1 hour 60/2 = 30 mph Answer - The cheetah can run up to 30 miles a hour (if he maintains the speed of 60 miles a hour).

Related questions

If someone runs 10 miles in 90 minutes their average speed is 6.67 mph

15km/hour

60 miles an hour x 30 minutes = 30 miles.

A horse that runs 15km in 30 minutes will run 30km in one hour (60 minutes).

= 2.5 / (15/60) miles/hour = 10 miles/hour

4 k

16*0.25 = 4km

It is 9.0909... (repeating) mph.

He runs 4 miles in 30 minutes or 1/2 hour. So if he kept the same pace he would cover (4) x (2) = 8 miles in 1 hour

In 4.27 minutes he runs 1 mile so in 60 minutes he will run 60*1/4.27 = 14.05 miles (to 2 dp)

4 (four) miles

Average speed of Cheetah = 60 mph(miles per hour) Since 30 minutes is half and hour you will halve 60 by half. 60 mph = 1 hour 60/2 = 30 mph Answer - The cheetah can run up to 30 miles a hour (if he maintains the speed of 60 miles a hour).