Best Answer

At $65000 per year your 40 hour per. week pay would be $1250 and that would mean you are making $31.25 per. hour

Q: If you make 65000 a year what is your hourly pay for 32 hours a week?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

$14.42 - an hour. assuming you work 40 hours a week every week of the year.

With 52 weeks in a year, that's 2080 hours of work in a year. Divide 14,000 by 2,080 for your answer.

$12.31

If you work 40 hoursa week for a year that is 2080 hours. 30000/2080 = $14.42/hr

48 times your hourly rate, less any taxes and other deductions.

Related questions

$14.42 - an hour. assuming you work 40 hours a week every week of the year.

$12.82

It isn't clear what data you have - the answer depends on that. If you have the weekly rate, divide that by the number of hours/week to get the hourly rate.

Hourly wages depend on the hours per week worked (standard work-weeks typically vary from 35-40 hours). At 35 hours a week, this is $38.46. At 40 hours per week, it is $33.65.

With 52 weeks in a year, that's 2080 hours of work in a year. Divide 14,000 by 2,080 for your answer.

If you worked full time at 40 hours a week then $37, 500 a year would be an hourly rate of $19.53. If you worked part time at 20 hours a week $37,500 a year would be an hourly rate of $39.06.

it depends on how many hours they work in a week

$12.31

48 times your hourly rate, less any taxes and other deductions.

If you work 40 hoursa week for a year that is 2080 hours. 30000/2080 = $14.42/hr

52 weeks times 40 hours a week equals 2,080 hours. 110,000 divided by 2,080 equals $52.88 an hour

If you work 40 hours a week it works pretty much like this... 31000÷52÷40=$14.90/hr Salary÷Weeks÷hours worked in a week= Hourly wage :)