Study guides

☆☆

Q: If you play 3 minutes a game and practice 1200 minutes how many hours do I practice to play 1 minute?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are twenty hours in 1200 minutes. 1200 minutes divided by 60 minutes in an hour equals 20 hours.

5 hours x 60 minutes/hour x 60 seconds/minute = 18000 seconds/5 hours. 20 minutes x 60 seconds/minute = 1200 seconds/20 minutes 18000 seconds/5 hours + 1200 seconds/20 minutes = 19200 seconds/5 hours 20 minutes.

There are 1200/60 = exactly 20 hours

Theres 60 minutes in a hour. 1200 minutes divided by 60 minutes = 20 hours

1 hour = 60 minutes1200 minutes = (1200 / 60) = 20 hours

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 1200 seconds is equal to 1200/60 = 20 minutes.

1200/60=20

It is 1200/60 = 20 hours

If 600ml of liquid is released at 20ml per 40 minutes it will be completely gone in 20 hours. 600/20 = 30 drops 30 drops * 40 minutes = 1200 minutes 1200/60 = 20 hours

2 hours and 20 minutes.

1200/25 = 48 words per minute

1200 minutes or 72000 seconds

assuming walking speed = 100 meter/minute 1200 meters take 1200/100 = 12 minutes

1200. Twenty times sixty.

each transaction takes 360 seconds which is 6 minutes; 6 hours is 360 minutes and 20 shifts are 7200 minutes so you can do 7200/6 = 1200 transactions

1200sec=20mins=0.4hrs

72000 seconds is the same as 1200 minutes and 20 hours.

1 minute = 60 seconds 60 seconds times 20 minutes = 1200 seconds

Roughly 1200.

1218 = 1200 + 18. (1200 min)/(60 min/hr) = 20 hr, so 1200 min = 20 hr, then add the 18 minutes, so 20 hr, 18 min or 20:18

There are 631,152,000 minutes in 1200 years.

There are 1200/60 = 20 minutes

Dividing distance travelled by speed gives 1200/250 = 4.8 hours or 4 hours 48 minutes.

It's about 1200 miles, say 2 hours and fifteen minutes, ballpark.

4 hours 35 minutes.