A trillion is a million million, so it would take one million days at $1 million a day to spend a trillion. One million days is about 2737.85 years .
It would take 1000 days to spend a million dollars at the rate of 1000 dollars per day. (1000 times 1000 is 1000000.) This answer excludes interest accrual, which would make the million dollars last a few days longer.
Paris would spend about half and million dollars in one days shopping
10,000 days 27.4 years (1dp)
It would take you 1000 days. (~2.74 years - )
1000 days. (less than 3 years)
1000 days. 1000 X 1000 = 1,000,000
Yes. One trillion divided by one million is one million, so you would need to spend one million dollars a day for one million days. Assuming Jesus was born in the year 1, only about 733,000 days have passed.
A trillion divide by 1000 = a billion - that is, a billion days. That's over 5 million years.
The currency is $ therefore A trillion means a million million. 1,000,000,000,000 A billion means a thousand million. 1,000,000,000 It would therefore take 1,000 days.
1,000,000 / 100 = 10,000 days = about 27years 4-1/2months
50 billion/1 million = 50 thousand days = nearly 137 years. In short, you could not, because you'd be dead before you spent it all.
roughly 500 days.
one million days
a trillion is a million times a million, therefore it would be a million seconds. Divide this by 3600 (seconds in an hour) and you will get 277.77 hours. divide that by 24 and you will have 11.574 days i.e. 11 days, 13 hours, 46 minutes, and 34 seconds.
It would take one thousand days to pay off 1 billion dollars at 1 million dollars per day. It would take one thousand days to pay off 1 trillion dollars at 1 billion dollars per day. Therefore, it would take 1000 x 1000 days, or 1 million days to pay off 1 trillion dollars at 1 million dollars per day. This is roughly equal to 2,740 years. That is assuming there is no interest on the principal.
1 million is 1000000 1 billion is 1000 million = 1000000000 = 10 to power 9 If you spend $1000 (10 to power 3) a day, a billion dollars will last you (10 to power 9) / (10 to power 3) = (10 to power 6) = 1000000 days. If you consider on an average that a year has 365 days then 1 billion dollars will last you (1000000/365) = 2739.7 years
well it depends on how long you keep that million dollars in the bank if you kept it in the bank for 3 days you would have one more dollar than you did
To be called a mansion these days a house would have to cost over a million dollars.
10000/20 = 500 days
It would take 232 days. *The actual number was 231.48, but since you can't spend in half a day, I rounded to the whole number of days.