answersLogoWhite

0


Best Answer

Dividing distance travelled by speed gives 60/40 = 1.5 hours or 1 hour 30 minutes.

User Avatar

Wiki User

13y ago
This answer is:
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: If you travel sixty miles and drive forty miles per hour how long will it take to get there?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many miles are in sixty four thousand nine hundred forty feet?

12.3


How many miles does it take to drive 460 miles?

Four hundred sixty miles


How long would it take to make it sixty miles going forty miles per hour?

It would take 1.5 hours.


How many miles can you travel in two hours at a speed of sixty miles per hour?

60 × 2 = 120 miles


How long does it take to drive seventeen miles at sixty mph?

17 minutes


How long would it take a car to travel forty five miles at a speed of sixty mph?

45 minutes. Don't believe me? Here's the math: 60(miles)=60(minutes) (minutes)/60=45/60<----miles multiply both sides by 60 (minutes)=45 there you go


What speed is required to travel sixty miles in four hours?

60 miles / 4 hours = 15 miles per hour.


What is sixty eight billion and forty five thousand in numbers?

If you mean sixty-eight billion and forty-five thousandths, then it'd be 68,000,000,000.045. If you mean sixty-eight billion forty-five thousands, then it'd be 68,000,045,000.


Matt drove for three hours at sixty miles per hour How for did he drive?

3 x 60 = 180 miles.


What is two third of sixty?

Two thirds of sixty is forty. One third of sixty is twenty.


How is 47.65 written in word form?

The correct spelling is: Forty-seven and sixty-five hundredths.


How do you write sixty eight thousand seven hundred forty four dollars and sixty nine cents?

68,744.69 or in words sixty eight thousand, seven hundred forty four dollars, and sixty nine cents..... u have to put the commas.