As of 2010, the age would be 14 years old. (2010 minus 1996 = 14).
On your birthday in 2010, you'll turn 14.
take 14-the year it is and that is the year you where born. ex 14-2010=1996
you will be 14 years old from 2010 not 2008.
As of March 3rd, 2010 you would have to be born in the year 1996(if you were born on or before March 3rd) or you could be born in 1995 ( if you were born after March 3rd.)
14, the most awkward and uncomfortable year of a person's life... Freshman
If your 14th birthday is in 2010, you were born in 1996.
Whenever you were born, it would still be the current year.
In 1996 when you was born, you was zero. This year, in 2010, you're 13 until your birthday. Then, on your birthday in 2010, you turn 14.
You'll be 14 on your birthday.
then your 14 years old (year 2009) because in 2009 you must be 14 & 2010 15 and in this year 16. i born in 1996 im 16 years old in this year...!!
Depends what year you were born.
In 2010 you would have to be born in 1991 to be 19.
Given that the year you're looking at is 2010, if you were 20, you would be born in 1990.
19 years old in 2010? You were born in 1991.
this year (2010) she turned 14 in may 24th. She was born in 1996
If a person turns 18 in 2013, they were born in 1995. In 2014, an 18-year-old would have been born in 1996.
As of 2010 the year of birth would be 1965. (2010 minus 45 = 1965).
Given the current year of 2010, if you have already celebrated your birthday this year, you would have been born in 2010 - 31 = 1979. If you had not yet celebrated your birthday you would have been born in 1978.
Assuming the current year of 2010, if you have already celebrated your birthday, you would have been born in 1995. If you have not yet celebrated your birthday, you would have been born in 1994.
If it's the year 2010, and you are 36 years old, you would have been born in 1976.