Q: In 1 week there are 7 days. How many weeks are in 210 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

30 weeks x 7 (days in a week) = 210 days.

A week is 7 days Three weeks is 21 days Thirty weeks is 210 days 238 - 210 = 28 days 28 days is another 4 weeks Answer 34 Weeks

There are 1,470 days in 210 weeks.

There are 1.25 weeks in 210 hours.

Exactly 8.75 days.

Related questions

30 weeks x 7 (days in a week) = 210 days.

A week is 7 days Three weeks is 21 days Thirty weeks is 210 days 238 - 210 = 28 days 28 days is another 4 weeks Answer 34 Weeks

Based on a 5 day week, 210 days is 42 weeks.

There are 7 days in one week. Therefore, 1470 days is equal to 1470/7 = 210 weeks.

since there are 7 days in a full week then 7 x 30 = 210 days

There are 1,470 days in 210 weeks.

210 * 7 = 1470 days.

There would be 30 weeks The boring math behind that number: 7 months x 30 (average number of days in month) = 210 days 201 / 7 (days in a week) = 30 weeks in 7 months "Teach us to number our days aright, that we may gain a heart of wisdom."

30 weeks (210 days) is about 7 months. (6.9 average months) There is no fixed number of days in a month, but the average is 30.4 days a month.

There are 1.25 weeks in 210 hours.

There are 168 hours in a week. 24 times 7 for the hours in a day times the days in a week.

Witch Week has 210 pages.