Study guides

Q: Is 125 minutes an hour

Write your answer...

Submit

Related questions

1 hour (60 minutes) + 65 minutes = 125 minutes

It is 125 minutes, which equals 2 hours and 5 minutes

15 minutes = 1/4 hour so 125 mph for 1/4 hour = 125/4 miles = 31.25 miles.

60 minutes = 1 hour so 7500 minutes = 7500/60 = 125 hours. Simple!

1 hour 55 minutes.

125 Kilometres - 75 minutes is 1.25 hours.

125 minutes = 125/60 hours = 2.08333 hours (2 hours 5 minutes)

1 hour 47 minutes.

Each hour has sixty minutes in it. In this case, multiply the 2 hours by 60 minutes to get 120 minutes. You then have those extra 5 minutes which must be added to the 120 minutes which equal 125 minutes.

1 hour 40 minutes.

velocity=500 miles per hour

125 miles / 65 mph = 1.923 hours1.923 hours * 60 = 115.38 minutes

There are 30 minutes in half an hour and 15 minutes in a quarter of an hour

One hour = 60 minutes. Quarter hour = 15 minutes.Quarter [hour] to the hour = 15 minutes to the hour. OR start with the hour, say 1:00 PM. in fifteen minutes it will be a quarter after the hour. At thirty minutes it will be half past the hour. In forty five minutes it will be a quarter ( fifteen minutes) TO the next hour or a quarter to 2:00 PM.

An hour is sixty minutes. A quarter hour is fifteen minutes.

There are 60 minutes in an hour. Therefore, there would be 1 hour and 40 minutes in 100 minutes.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 125 seconds is equal to 125/60 = 2.083 recurring (that is, 2.0833333...) minutes or 2 minutes 5 seconds.

The answer will depend on the units for 125. It is not clear whether you meant 125 minutes, days or years or some other measure.

Typically Old Faithful erupts every 90 minutes or so. This can vary from 45 minutes to as long as 125 minutes. Currently the most common range is 65 to 92 minutes apart.

1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.

About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.About 1 hour and 15 minutes.

Each hour is 60 minutes. Therefore a quarter of an hour is 15 minutes.But, if it is a quarter to the hour, it is 15 minutes to the hour.For instance: 9.45 am is a quarter to 10 or 15 minutes to 10am. Or it could be 45 minutes past nine!

6o. Minutes in an hour :)

An hour has 60 minutes.

Ninety minutes are in an hour and a half