Study guides

☆☆

Q: Is 16 minutes greater or less than 2 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Greater. Forty hours equals 2,400 minutes.

60 minutes / 60 minutes/hour = 1 hour < 2 hours

To compare the two, it is best to convert them into the same units. There are 60 minutes in an hour, and so to convert from hours into minutes you multiply by 60. In this case we have: 3x60 = 180 So the question can be rewritten as "is 240 minutes less than or greater than 180 minutes?" Clearly, the answer is "greater than."

greater

4 hours and 25 minutes = 265 minutes = 15,900 seconds = 250 minutes, 900 seconds

No

1 hour = 60 minutes. 2 hours = 120 minutes. So this shows that 60 minutes is less than 2 hours.

There are 60 minutes in one hour, so 3 hours is the same as 180 minutes. 200 minutes is therefore greater than 3 hours.

No, less than.

greater than

No, 2 Kg (Kilograms) is greater than 20g (grams).

Greater - 3 hours is 10,800 seconds.

110 minutes is ten minutes less than two hours. 110 seconds is ten seconds less than two minutes.

180 seconds is equal to 3 minutes.

300 minutes is five hours. 290 is ten minutes less than that.

Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )

720 hours is 30 days, so it is a lot less than 2 years.

greater

No hours. It takes 60 minutes to make an hour so 48 minutes is less than an hour.

Is < Less than or Greater than or > Greater than or Less than

less, because 3 minutes is 180 seconds (there are 60 seconds in a minute)

No. Their are 24 hours in a day and 60 minutes in and hour 24 hours * 60 minutes = 1440 minutes in a day

Two minutes less than an hour. 10 hours, 23 minutes

Well every hour equals =60 minutes so 60+60=120 120+60=180 3 hours=180 minutes so definitively 3 hours is greater.

Greater than: > Less than: <