Q: Is 25min and 36 sec more than 25 minutes?

Write your answer...

11 minutes and 15 seconds

90 minutes is greater than 540 seconds which is equal to 9 minutes

36 minutes/(11 min 36 sec) = 2160 sec/696 sec = 90/29 which cannot be simplified further.

The Georgia Bulldogs have won more SEC football games than Georgia Tech because Georgia Tech is in the ACC, not the SEC Actually Geogia Tech used to play in the SEC, before Bear Bryant screwed it up.I do not know who has more SEC wins, yet Ga. Tech has more overall Conference(SEC and ACC) and more Nat. Champ. than Georgia.

3.3333 minutes.

3 minutes. In 1 minutes there are 60 second. Divide 180 sec to 60 sec and you'll have 3. So the answer is 3 minutes.

10 sec/1 min = 10 sec/60 sec = 1/6

60 seconds = 1 minute so 8790 sec = 8790/60 = 146.5 minutes. Simple!

2mins : 5 sec = 2x60 sec : 5 sec = 120 sec : 5 sec = 120:5 = 120/5 = 24

1 min = 60 sec 250 sec = 250/60 = 4 minutes and 10 sec

mins sec

7

210 sec

the Sec has more wins and more appearances in championship games than any other conference! sorry all you SEC haters!

Answer 23.63156246 ft/sec or, (with more reasonable accuracy) 23.63 ft/sec

525,600 Minutes in one year.

5 min (60 sec/ 1 min) = 300 sec

15/60=1/4=0.25 minutes

30000 sec = 30000/60 = 500 minutes.

4 mins

four minutes

52 minutes

Divide by 60.

5.842 mins

1680 sec.