Q: How many months in 3 years and 5 months?

Write your answer...

Submit

Related questions

3 times 12= 36 36 plus 5= 41 3 years 5 months = 41 months is that what you mean?

5 years 3 months 5 x 12 = 60 3 + 60 = 63

21

There are approximately 2110 days in 6 years and 3 months.

5 years, 5 months

There are 60 months in 5 years. 12 months/year x 5 years = 60 months.

12 months per year, 75 months would be 6 years 3 months

There are 60 months in 5 years.

5 years and 10 months.

3 years 3 months.

5 1/6 years (5.16 years or 5 years and 2 months).

5 years, 8 months.

5 years and 7 months.

7 years and 5 months.

there are 12 months in a year. multiply the number of years by 12. Example: How many months are there in 5 years? 12*5=60 there are 60 months in 5 years

125 months = 10 years and 5 months or 10.416 years

This is 5 years and 2 months. There are 12 months to a year.

12 months multiplied by 5 years = 60 months

There are: 66/12 = 5 years and 6 months

89 months

5 years. 1 year = 12 months. 60/12=5.

about 5 years :)

5 Years

60 months equals 5 years, because there are 12 months in a year and 60 / 12 is 5.

2/3 of 5 is 3 1/3 years or 3 years 4 months.

Study guides