answersLogoWhite

0


Best Answer

Seven weeks is 49 days

52 - 49 = 3

Eight weeks is 56 days

56 -52 = 4

Hence 52 days is nearer to 7 weeks

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2014-08-12 13:36:27
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: Is 52 days nearer to 7 weeks or 8?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many weeks in 52 days?

52 days is 7 weeks and 3 days


How many weeks is 52 days?

52 days = 7 weeks and 3 days.


Which is bigger 7 weeks or 52 days?

7 weeks X 7 days/week = 49 days 49 days< 52 days, therefore 52 days is "bigger"


Is 7 weeks grater less or equal then 52 days?

7 weeks is 49 days which is less than 52 days


How many days are in 52 weeks?

52 weeks * 7 days per week = 364 days


How many days in 52 weeks?

52 weeks is 364 days (7 days in a week; 52 X 7 = 364. )1 week = 7 days52 x 7 = 364 daysanswer: 364 days.


How many days are in 7 weeks and 3 days?

There are: (7*7)+3 = 52 days


How many weeks are there in 365 days?

There are 52 1/7 weeks in 365 days.


If there are 7 days in a week and 52 weeks in a year then how do you get 365 days?

There are 52 weeks plus 1 day in a non-leap year and 52 weeks plus 2 days in a leap year.


How many weeks are in 364 days?

364/7 = 52 weeks


Are 7 weeks bigger than 52 days?

No.


What is greater 52 weeks or 365 days?

Seven days in a week. So... 52(7) = 364.


7 days in a week 52 weeks in a year 7 X 52 is 364 where does the other day come from?

It does not 'come' from anywhere. There are not exactly 52 weeks in a year


Is 7 wk to 52 d?

7 weeks is 49 days.


Does 52 weeks a year count the limbo days?

No. 52 weeks isn't fully accurate either. There are 365.25 days in the average year. Divide by 7 to get weeks in a year. This is 52.143 weeks


Explain why there is 52 weeks in a year?

There are 365 days in a year, 7 days in one week. So 365 divide by 7 is 52


7 weeks greater or less than 52 days?

Less.


How many Tuesday can there be at most in 52 consecutive days?

8 Tuesdays. 52 days is 7 weeks and 3 days, so there would be one from each of the 7 weeks plus the possibility of one extra.


Fifty two weeks equals how much days?

52 weeks times 7 days in a week equals 364 days.


Why is there 53 weeks and not 52?

Because 52 weeks equals 52*7 = 364 days and a year is 365 days long (or 366 in a leap year). It therefore spills into week 53.


How many days are in 52 weeks and one day?

52 x 7(days in a week) = 364 + 1 = 365.


If a leap year is 365 and a quarter days how many weeks is that?

52 and 1/7 weeks


How many weeks were in 2008?

52 weeks and 2 days. Non-leap years have 365 days, 1 day more than 52 weeks of 7 days each. Leap years have 366 days.


What do you do to get 52 weeks in 365 days?

You don't have to do anything. Everybody gets 52 weeks in 365 days. Plus an extra day!52 x 7 = 364


Are there 53 weeks in a year?

There's an average of 365.25 days in a year. There are 7 days in a week, so 365.25/7 is 52.178, so approximately 52 weeks in the year.

Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide