Study guides

Q: Is 55 months equal to 3 years and 12 months?

Write your answer...

Submit

Related questions

Divide 55 by 12 (because there are 12 months in 1 year) 4years and 7 months.

It is 4 years and 7 months

1 inch is equal to 1/12 feet. 55 inches is equal to 55/12=4.583 feet

55

12*55=660 months

There are 12 inches in one foot. Therefore, 55 feet is equal to 55 x 12 = 660 inches.

There are 12 inches in one foot. Therefore, 55 inches is equal to 55/12 = 4.583 recurring (that is, 4.583333..) feet.

55 years/months

The exact answer would depend upon which months are in the 55 months and whether the included Februaries include one or two leap years. As an approximation, using: 1 year ≈ 365.25 days 1 year = 12 months → 12 months ≈ 365.25 days → 1 month ≈ 365.25 ÷ 12 days → 55 months ≈ 55 x 365.25 ÷ 12 days ≈ 1674 days 1 week = 7 days → 544 weeks = 544 x 7 days = 3808 days → all together: 55 months and 554 days ≈ 1674 + 3808 days = 5482 days

There are 12 inches in one foot, so 48 inches is equal to four feet and 55 inches is equal to 4 feet and 7 inches.

Erik Erikson postulated 8 stages of development from birth to death. They are: # Infancy : Birth - 18 months of age # Early Childhood: 18 months - 3 years old # Play Age: 3-5 years old # School Age: 6-12 years old # Adolescence: 12-18 years old # Young Adulthood: 18-35 years # Middle Adulthood: 35-55 or 65 years # Late Adulthood: 55 or 65 - death

There are 12 inches in one foot. Therefore, 55 inches is equal to 55/12 = 4 remainder 7 or 4 feet 7 inches.

There are 55 ft in 660 in. This is because one foot is equal to 12 inches. Just use dimensional analysis to solve the problem.

If you are 12 years old and you are 163 cm tall and weigh 55 kg, it is not too much. This height and weight are considered normal for a boy or girl of 12 years old.

No, she was queen for nearly 64 years. Or more precise: 63 years, 7 months and 2 days.

As of February 2018, in 55 months time it will be September in the year 2022.

No - expressed as a decimal, 55/1000 is equal to 0.055. Expressed as a decimal, 55/100 is equal to 0.55. Therefore, 0.55 or 55/100 is a lot more than 55/1000. You could also reduce 55/100 to 11/20 which is equal to 55%. 55/1000 is equal to 11/200 which is equal to 5.5%

55 - 12= 43

6.6 is 12% of 55

55 * 12 = 660

55 years, 3 months and 6 days old

55.

110

The LCM of 12 and 55 is 660.

4.5833