Study guides

☆☆

Q: Is it true that 36000 seconds in a minute?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

60 seconds = 1 minute600 seconds = 10 minutes6000 seconds = 100 minutes6000 seconds * (times) 6 = 36000 seconds100 minutes * 6 = 600 minutes.

There are 10 hours in 36,000 seconds. 36000 divided by 60 seconds/minute divided by 60 minutes/hr = 10 hours

There is 0.0011407711613050422085329682865617 year in 36000 seconds. A year in seconds is about 365.25 (days) * 24 (hours) * 60 (minutes in an hour) * 60 (seconds in a minute) = 31,557,600 seconds. Therefore 36,000 seconds is 36,000/31,557,600 = 0.0011407711613050422085329682865617 of one year. 36,000 seconds, of course, is 36000/3600 = 10 hours.

It's FALSE and the true is 70 per minute

60 seconds in 1 minute. This is true for time as well as angle measurement.

One day is equal to 60 x 60 x 24 = 86400 seconds. Therefore, 36000 seconds is equal to 36000/86400 = 5/12 of a day, or 0.416 recurring (that is, 0.416666..) days.

30 seconds in half a minute (there are 60 seconds in a minute)

No minute has. A minute is defined as 60 seconds,so an interval that lasts 89 seconds is no minute.

There are 103 seconds in 1 minute, 43 seconds since there are 60 seconds in a minute

60 seconds are in a minute!

There are 60 seconds in a minute.

There are 60 seconds in a minute

People also asked

Featured Questions