Q: Is the following a simple statement why are there 12 months in a year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

12 months = 1 year so 183 months = 15.25 years. Simple!

No, since the statement is incomplete.

1 year = 12 months so 9 years = 9*12 = 108 months. Simple!

120 months. Simple math problem:what's 12x10? 12 months per year, ten years per decade.

There are 12 months in one year. Therefore, 90 months is equal to 90/12 = 7.5 years.

Related questions

12 months = 1 year so 183 months = 15.25 years. Simple!

The following year's July comes 10 months after September.

No, since the statement is incomplete.

1 year = 12 months so 9 years = 9*12 = 108 months. Simple!

120 months. Simple math problem:what's 12x10? 12 months per year, ten years per decade.

There are 12 months in one year. Therefore, 90 months is equal to 90/12 = 7.5 years.

The change in financial statement items from a base year to following years are called trend percentages. A trend percentage can show several years of financial data, with 100% in the base year and the set percentage of the other years.

The exact fraction actually depends on which 3 months you are considering - but as a simple answer, since there are 12 months, 3 months would be 3/12 = 1/4 of a year.

1. S = 5B 2. S + 1 = 2(B + 1) So 5B + 1 = 2B + 2 ie 3B = 1 This suggests that brother is 4 months old, making sister 20 months. 1 year later brother is 16 months and sister 32 months. These satisfy the terms of the original statement.

12 months = 1 year so 1200 months = 1200/12 = 100 years. Simple!

12 moths = 1 year so 100 months = 100/12 = 81/3 years. Simple!

The answer to this can be found by simple multiplication. We know that there are 12 months in every year, so by multiplying 76,000,000 by 12, we find the answer is 912,000,000.