Q: What is 799 weeks x 91.00 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

799 = (7 x 100) + (9 x 10) + (9 x 1)

15 dollars/hour x 40 hours/week = 600 dollars/week X 2 weeks = $1200

178976

4,026,920,050

If 7.5 percent is added to $799, then the total cost is 107.5 percent of $799 = (1.075 x 799) = $858.93

15 dollars x 40 hours x 52 weeks = 31,200 before taxes

47 x 17

It would take about 141 weeks. $10 x 141 $1,410 If you wanted to earn 1,402 dollars at least then you would have to do 141 x $10 instead of 140 x 10 because 140 x 10 only makes 1,400 dollars and 141 x 10 would make 1,410. But if you wanted to earn exactly 1,402 dollars I can't help you with that sorry. Not possible unless you you split up the weeks pay.

$14 x 40 hours x 50 weeks (two weeks holidays) = $28,000 or $14 x 40 hours x 52 weeks (no vacation) = $29,120

32.75

60'8" x 16'8" = 602/3' x 162/3' = 182/3' x 50/3' = 9100/9 sq ft = 1011.11... recurring sq ft.60'8" x 16'8" = 602/3' x 162/3' = 182/3' x 50/3' = 9100/9 sq ft = 1011.11... recurring sq ft.60'8" x 16'8" = 602/3' x 162/3' = 182/3' x 50/3' = 9100/9 sq ft = 1011.11... recurring sq ft.60'8" x 16'8" = 602/3' x 162/3' = 182/3' x 50/3' = 9100/9 sq ft = 1011.11... recurring sq ft.

This depends on how much you start with. Assuming you start with $0, 8 weeks X $5 / week = $40. You will have 40 dollars after 8 weeks, assuming you start with $0, and spend none of it.

13 weeks. To Solve: Uses = 2 x $80 = $160 (that is, you want 2 games at $80 each) Sources = $30 + ($10 x Weeks) (that is, you have $30 plus $10 per Week) Set Sources to equal Uses and solve for Weeks $160 = $30 + (10 x Weeks) $130 = 10 x Weeks 13 = Weeks And how long would it take if you started with $5? 16 weeks (actually 15.5 weeks, but presumably pocket money is only provided once a week).

($24.00/hour) x (40 hours/week) x (52 weeks/year) = $49,920.00/year, before deductions.

1920

Subtracting 15 percent from 799 gives 799 x (1 - (15/100)) = 679.15. If the number refers to a unit of currency, don't forget to include the appropriate currency unit.

It all depends upon the percent_rate % discount Sophia was given: Discount_price = Original_price x (100 - percent_rate)/100 → Original_price = Discount_price x 100/(100 - percent_rate) → Original_price = 9100/(100 - percent_rate) eg if the percent_rate % discount was 9%, then: original_price = 9100/(100 - 9) = 9100/91 = 100

The mass number of an electron is 5.485 799 095 x 10-4 amu.

18 x 40 = $720 per week (before deductions)

21 x 40 = $840 per week (before deductions)

Assuming you have a full-time position, it will be $52,000. It is just $25(per hour) X 40(hours in a week) X 52(weeks in a year)

It depends on how many hours you work a day: eight hours: $40,768 a year twelve hours: $61,152 a year use a calculator: # of dollars X # of hours X # of days X # of weeks in a year = profit

Assuming you had no holidays or had paid holidays it would be 52 x $780 = $40, 560

As there are 7 days in a week, x weeks will equal 7x days.So: x weeks + x days = 7x days + x days = 8x days.

32.30 x 40 x 52 = 67184 Don't forget to include the unit of currency, whether it be pounds, dollars, or whichever.

Study guides