Study guides

Q: Marcus has a total of 10 nickels and dimes in his pocket he has a total of 70 cents how many dimes does he havein his pocket?

Write your answer...

Submit

Related questions

4

7 nickels are in 35 cents.

25 cents * (1 nickel / 5 cents) = 5 nickels

If you mean in 30 cents, there are 6 nickels (30 cents / 5 cents = 6) If you mean 30 dollars, the answer is 600 nickels (3000 cents / 5 cents)

One nickels is worth 5 cents so 19 nickels are worth 95 cents.

5 cents. The only nickels to contain silver are the "war nickels" produced from 1943-1945 with a large mintmark over the Monticello. 1964 nickels use the same composition as today, have a high mintage and are easily found in pocket change. They are worth no more than 5 cents. There were over 2 billion nickels minted that year.

A nickel is worth 5 cents so n nickels have a value of 5n cents.

A nickel is worth 5 cents so if you have N nickels their value in cents is 5*N

A nickel is 5 cents so $1 = 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then $40 = 40*20 = 800 nickels.

7 nickels are 35 cents. To figure this out is just take the value of a nickel(5 cents) and multiply it by the number of nickels! 7x5=35.

40 cents

12 - a half dollar is 50 cents, or 10 nickels; a dime is 10 cents, or 2 nickels.

18 nickels.

Seven nickels is 35 cents. A dollar is 100 cents, so the nickels are 35/100, or 0.35 of a dollar.

Nickels are 5 cents each so if you have 4 nickels and you're trying to find the total you take 5x4=20.

Twenty nickels = a dollar, forty nickels = two dollars, eleven nickels = fifty-five cents, so your total is two dollars fifty-five cents.

25,000,000 cents

185 nickels.

5 nickels is a quarter. 15 nickels is 75 cents. Four more nickels makes it to 95 cents, for a total of 19 nickels. That makes sense, because 20 nickels would be a dollar, and you are only one nickel short of that.

Jada buys a doll for 60c if she uses al nickels how many nickels will she use

A nickel is 5 cents so 45 nickels is 45*5 cents = 225 cents or $2.25!

5 dimes = 50 cents 3 nickels = 15 cents Total is 65 cents

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents

A nickel is 5 cents. 29,000 nickels are worth 29000*5 = 145000 cents, or $1450.

A nickel is 5 cents, so 55 nickels = 55*5 = 275 cents, or $2.75

People also asked