Q: 25 cents are in how many nickels?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.

1 nickel = 5 cents therefore 25 nickels = $1.25

A dollar is 100 cents, a quarter is 25 cents, and a nickel is 5 cents. Thus a dollar is composed of 4 (100/25) quarters, or 20 (100/5) nickels. Therefore there are 5 times as many nickels in a dollar as there are quarters. Another way to look at it is to say that there are 5 nickels in a quarter, so there are 5 times as many nickels as quarters in any amount.

Five cents in a nickel. Divide 435 cents by 5. 435/5=87

7 nickels are in 35 cents.

Related questions

A nickel is 5 cents so 25 nickels is 25*5 = 125 cents. A quarter is 25 cents so 125 cents = 125/25 = 5 coins.

5 * 25 = 125 cents 125 cents/25 cents = 5 quarters =========

25 pennies. Or 25 cents.

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents

Five. A nickel is worth 5 cents so 25 / 5 = 5.

6 ways.

Forty-five 1 nickel = 5 cents = 0.05 dollars 5 nickels = 25 cents = 0.25 dollars 20 nickels = 1 dollar Answer: 20 + 20 + 5 = 45 or 2.25/0.05 = 45

1 nickel = 5 cents therefore 25 nickels = $1.25

A dollar is 100 cents, a quarter is 25 cents, and a nickel is 5 cents. Thus a dollar is composed of 4 (100/25) quarters, or 20 (100/5) nickels. Therefore there are 5 times as many nickels in a dollar as there are quarters. Another way to look at it is to say that there are 5 nickels in a quarter, so there are 5 times as many nickels as quarters in any amount.

Five cents in a nickel. Divide 435 cents by 5. 435/5=87

7 nickels are in 35 cents.