He drove 180 miles in 5 hours for an average speed of 36 miles per hour.
36 miles per hour
180 miles / 5 hours = 36 miles per hour (average)
two hours at forty miles an hour. three hours at 33.333 miles an hour 180/5= 36 miles an hour
(80 + 100) / (2 + 3) = 180/5 = 36 miles per hour.
Prior to Mark Martin driving the #5 car for Hendrick Motorsports, it was Casey Mears and before him it was Kyle Busch.
This is the problem: Andrew is driving to visit his grandmother.He drove 171 miles in 3 hours.What was his average rate of travel for the trip?
180 miles, 5 hours; 36 mph
Your average speed was 59.3 miles per hour.
200 miles each way.
Average seed = (total distance) / (total time) = (80+100) / (2+3) = 180/5 = 36 miles per hour
The fact that no black people had rights to do anything only the whites did so that drove him nuts.
That would depend on the average speed. If the average is 50 mph, they drove 650 miles.
Average speed was 65 mph. 100 miles + 420 miles = 520 miles 2 hours + 6 hours = 8 hours 520/8 = 65 mph
Mark Martin won 35 Nascar Cup Series races when he drove for Roush Racing.Also, while driving for Jack Roush, Martin won 40 Nascar Nationwide Series races and 7 Truck Series races.
If you're over 25 and have comprehensive insurance, you're covered third party only on other cars, so it wont cover the damages of the car you were driving, but if there was a third party involved they're covered.
Yes, he did. Mark Martin drove for Hendrick Motorsports in 2011, with Lance McGrew as his crew chief.