answersLogoWhite

0


Best Answer

505 miles in 7 hours has a value of about

User Avatar

IMBG_ Brian

Lvl 2
โˆ™ 2021-09-24 03:14:36
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
1
User Avatar
More answers
User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2015-05-08 20:31:44

63 miles per hour.

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: Mrs drove 378 miles in 6 hours What is her average rate of speed?
Write your answer...
Submit
Related questions

Martin drove 80 miles in 2 hours. He covered 100 miles more in 3 hours. What was his average speed in miles per hourfor the 5 hours of driving?

He drove 180 miles in 5 hours for an average speed of 36 miles per hour.


How many miles did a truck travel if they drove for 13 hours?

That would depend on the average speed. If the average is 50 mph, they drove 650 miles.


If a woman drove at an average speed of 50 mileshour for 2 hours then she stopped for 1 hour to eat lunch finally she drove at an average speed of 40 miles hour for 5 hours how many miles did she dr?

300 MILES


I drove 416 miles in 8 hours what was my average speed?

52 m.p.h.


Jamaal drove to the mountains to go camping He drove 300 miles in 5 hours What was his average speed?

60


Jordan drove from his home to his new college He drove 150 miles in 2 5 hours What was his average speed in miles per hour?

60 miles


Stacy drove 200 miles in 4 hours What was her average speed?

50MPH (Miles Per Hour)


Jordan drove from his home new college.he drove 150miles in 2.5 hours what was his average speed in miles per hour?

60 mph


How fast are you driving if you drove 415 miles in 7 hours?

Your average speed was 59.3 miles per hour.


What was his average speed drove 441 miles in 7 hours?

441/7 = 63 mph


What was the average speed you drove 441 miles in 7 hours?

441/7 = 63 mph


Mike drove 100 miles in 2 hours before stopping for lunch After lunch he drove 420 miles in 6 hours What was average speed in miles per hour for his 8 hours of driving?

Average speed was 65 mph. 100 miles + 420 miles = 520 miles 2 hours + 6 hours = 8 hours 520/8 = 65 mph


You drove 300 miles in 5 hours What was MY average speed?

60 miles per hour. (300/5 = 60)


If Stacy drove 200 miles in 4 hours What was her average speed?

It was: 200/4 = 50 mph


Martin drove 80 miles in 2 hours he covered 100 miles more in 3 hours what was the average rate of speed in miles per hour for the 5 hours of driving?

100 miles


Martin drove 80 miles in 2 hours he coverd 100 miles more in3 hours what was his average rate of speed in miles per hour for the 5 hours?

44 mph


If martin drove 80 miles in 2 hours and then covered 100 miles more in 3 hours what was his average rate of speed in miles per hour for the hours of driving?

36 mph


Jill drove to the amusement park It took her 2.5 hours to travel the 100 miles What was her speed?

An average speed of 40 miles per hour.


If buck drove 220 miles in five hours the what is his average rate of speed?

To calculate the average speed you divide the distance by the time.


Jordan drove from his home to his new college He drove 150 miles in 2.5 hours What was his average speed in miles per hour?

To get the answer, you would divide how many miles he drove by how long it took him to drive it. The information you need to set up your problem is 150 miles and 2.5 hours. 150 / 2.5 = 60 So Jordan drove an average of 60 miles per hour.


How many miles did Lydia drive if she drove 180 miles for 3 hours on Tuesday then drove 7 more hours at that rate?

Lydia's speed on Tuesday was 180 miles divided by 3 hours, or 60 mph. If she then drove 7 hours at 60 mph, she drove 420 miles. Altogether, she drove 420 + 180 or 600 miles.


If Aldo drove 187.5 miles in 3 hours what was his speed?

His speed was a constant 62.5 MPH (62.5 mph x 3 hours = 187.5 miles).


Martin drove 80 miles in 2 hours after lunch he coverd 100 miles more in 3 hours what was his average rate of speed in miles per hour for the 5 hours of driving?

180 miles, 5 hours; 36 mph


Rachel drove 174 miles in 180 minutes What was her average speed in miles per hour?

Her average speed was 58 miles per hour.


How fast were you going if you drove 17000 miles in 317 day's?

17000 miles/317 days X 1 day/24 hours=2.2345 miles per hour average. This is if you drive every hour of every day. If you drove 8 hours then stopped then 16 hours later drove another 8 hours your average would be the same but the speed would be different. 17000 miles/317 days X1 day/8 hours=6.7 miles per hour

Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide