Best Answer

Your average speed was 59.3 miles per hour.

Q: How fast are you driving if you drove 415 miles in 7 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

236/4=59 mph

Mae drove at 14mph?

17000 miles/317 days X 1 day/24 hours=2.2345 miles per hour average. This is if you drive every hour of every day. If you drove 8 hours then stopped then 16 hours later drove another 8 hours your average would be the same but the speed would be different. 17000 miles/317 days X1 day/8 hours=6.7 miles per hour

if you are driving then you would go about an avaerage of 60 miles per hour. if you were going this fast then going 281miles it would take you 4 hours and 41 minutes.

How many hours is 265 miles

Related questions

About 8.3 mph at that rate of travel.

236/4=59 mph

40 miles per hour or 64.3 km per hour.

The answer is 224/4 = 56 miles per hour

How fast are you driving

Assuming a constant average speed, he would be travelling at 415/7 = 59.285714 recurring (that is, 59.285714285714...) miles per hour.

40 mph

That depends on how fast you are driving.

Mae drove at 14mph?

That will depend on how fast you are driving.

It depends how fast you are driving.

640 mi / 10.5 hr = 60.95 mph