Study guides

☆☆

Q: The ratio of 8 boys and 9 girls?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

8:9

5:9, dumb question!

It is: 2 to 1

The ratio is 9:12 (girls:boys)Simplified the ratio is 3:4 When there are 24 girls, there will be 32 boys. (3:4 = 24:32)

23

2 to 1, boys to girls

2 to 1

The ratio of boys to girls is 18:28. Simplified it is 9:14.14/9

23

First add 8 and 9 to get 17. Then divide 340 by 17 to get 20. Then times 20 by 8 to find the number of girls or times 20 by 9 to get the number of boys. Number of girls: 160 Number of boys: 180

The ratio is 28:18 which can cancel down to 14:9

1.2 to 1

4/9 x 18 = 8 so there are 8 grils

If the ratio of girls to boys is 5:4, then out of the total of 108 students, 5/9 are girls and 4/9 are boys. Therefore, the number of girls is 108 x (5/9) = 60.

There is approximately 3 ways to write this ratio out. Those ways are of the following: 1. 15:9 2. 15 to 9 3. 15 over 9 (as if it is in a fraction)

9 boys

boys:girls::7:9

10:18 or 5:9 (simplified)

8 and Under Girls 8 and Under Boys 9-10 Girls 9-10 Boys 11-12 Girls 11-12 Boys 13-14 Girls 13-14 Boys 15 and Over Girls 15 and Over Boys

8 boys, 1 girl. Vixen is the girl.

Ratios are good for comparing two quantities. Like in a classroom, the ratio of girls to boys, for example. Say the class has 40 students, and 22 of them are girls, so this is 22/40 = 55% of the class. But the ratio is comparing the girls to the boys, not the entire class. So if there are 55% girls, then 100% - 55% = 45% boys. Now the ratio can be made of 55 : 45 girl to boy ratio. This can be simplified to a 11:9 ratio.

Okay - the ratio is 7-9 in the total band of 64 people. This means for every 16 members 9 will be boys. Since 16 goes into 64 exactly four times, the TOTAL number of boys is 9 x 4 which equals 36.

Ok, if there is one girl to every nine boys, there are 10 kids in all. that means that if there are 2 girls, you have to double 9, making 18, adding up to 20. . so, 2 girls and 18 boys. If there are 4 girls, then multiply 9 times 4. 4x1 and 4x9. and then you get your answer.

number of boys = ratio of boys x total strength / total ratio = 5 x 27/9 = 5 x 3 = 15 number of girls = ratio of girls x total strength / total ratio = 4 x 27/9 = 4 x 3 = 12 verification: 15 + 12 = 27

No but if were 6 boys and 9 girls then yes