Best Answer

14 hours a week. 10 weeks. multiply. you get 140 hours. that divided by 1351 is $9.65 an hour

~emmy~

Q: Tom works 14 hours a week for 10 weeks and earns a total of 1351.00 How much money does he make per hour?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

The common figure is that people work 2,080 hours a year. If this person is hourly, then s/he earns $38.46 an hour. You would divide the total earned by 2080.

I am not sure I understand all the details. But to get the average earnings per hour, you would have to:* Calculate the total amount received * Calculate the total number of hours worked * Divide the total amount received by the total hours

Assuming you deposit the money on the first day of each year you will have 2,124 from the 1,400 you'd deposited earning a total of 724 interest

i think.................................................................................................................................................................................................................................................

336 hours total.

Related questions

9.65

This is the total amount of money a company earns over a predefined period of time.

She earns $9 per hour. Hours MWF = 3 x 8 = 24 Hours TTh = 2 x 6 = 12 Total hours = 36 $ 324 / 36 = $ 9 / hour

26.66

13.33

earnings statement

Sharon earns 4 percent commission on the items she sells. One week, she earns $150 in commission. What is the total value of the items she sold?

The common figure is that people work 2,080 hours a year. If this person is hourly, then s/he earns $38.46 an hour. You would divide the total earned by 2080.

let t be the hours Sam work, then 8t+12twould tell us the total earned if Sam works t hours. Dr. Chuck AKA Mathdoc

PORBOLY NFL! NFL Rocks as well!

Say how much he earns an hour is $5. The answer would be 5h and then you would multiply that number by how many days he worked, if he worked for more than one day.

$301.24