answersLogoWhite

0


Best Answer
  1. As to the second part of your question, of course, if you memorized the answer you could answer it quickly, or if you solve 30x12 and then add 12 to that answer. doing it like that may be helpful.
User Avatar

Violet

Lvl 4
โˆ™ 2022-01-27 15:54:53
This answer is:
User Avatar
User Avatar

SK Liu

Lvl 1
โˆ™ 2022-01-30 04:45:39
Cool, so there is acutally a way to answer the question quickly with math: 31x12 1. Front part 3_x1_=3 2. Back part _1x_2=2 3. Put them together 3_2 4. Outer and inner part 3_x_2 and _1x1_= 6+1 = 7 5. Fill in 372
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.75
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
865 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 31x12, and is there a way to answer it in 7 seconds?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

what is 31x12= don't answer water stuff?

221


How long does it take to do ten miles at 80mph?

7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.


What kind of music is 7 seconds?

Hardcore punk. The way it's meant to be


How many seconds are in 7 minutes?

There are 420 seconds in 7 minutes, since 7 minutes * 60 seconds/minute = 420 seconds.


How many seconds in 7 minutes and 40 seconds?

460 seconds.


How can you delay radio for 7 seconds?

dont turn it on in 7 seconds


How many seconds are in 7 mins?

1 minute = 60 seconds 7 minutes = 7 x 60 = 420 seconds


How many sceonds in 7 minutes?

1 minutes = 60 seconds ⇒ 7 minutes = 7 x 60 seconds = 420 seconds


How do you convert seconds into minutes and seconds?

To convert seconds into minutes you divide the total amount of seconds by 60:455 seconds ÷ 60 = 7.583333 minutes.Then multiply the decimal part by 60 to get the leftover number of seconds:.583333 x 60 = 35 seconds.So in this example, 455 seconds = 7 minutes, 35 seconds.Or The other way is455 ÷ 60 = 7.583333 minutes60 x 7 = 420 seconds455 - 420 = 35 secondsAnswer is 7 minutes 35 seconds


What is 7 seconds converted into milliseconds?

7 seconds is equal to 7000 milliseconds.


How many seconds in 7mins and 20 secounds?

1 minute = 60 seconds ⇒ 7 minutes 20 seconds = 7 x 60 seconds + 20 seconds = 440 seconds


What is bigger 350 seconds or 7mins?

7 minutes = 7 multiply by 60seconds = 420 seconds 7 minutes is bigger than 350 seconds

People also asked