Study guides

Q: What is 3 of an hour in minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

1/3 of an hour is 20 minutes.

There are 36 minutes in 3/5 of an hour. 60/5=12 12*3=36 minutes in 3/5 of an hour

It is 10 minutes before the hour of 3 o'clock.It is 10 minutes before the hour of 3 o'clock.It is 10 minutes before the hour of 3 o'clock.It is 10 minutes before the hour of 3 o'clock.

One hour is 60 minutes. A quarter of an hour is 60 minutes/4 = 60/4 minutes = 15 minutes. Three quarters of an hour = 3*a quarter of an hour = 3*15 minutes = 45 minutes.

1 hour = 60 minutes 60 minutes * (3/4) = 45 minutes

There are 60 minutes per hour so 20/60 = 1/3 hour

8

if you are asking how many minutes in 3 quarters of an hour… the answer is 45 minutes. 1 hour = 60 minutes to find 1 quarter or 1/4 of an hour, divide 60 minutes by 4 and that is 15 minutes since you're looking for 3 quarters, or 3/4 of an hour, multiply 15 minutes by 3 = 45 minutes. hope that helps…

0.75 of an hour is 3/4 of an hour or 45 minutes.

1/3 of an hour is 20 minutes.

There are 18 minutes in 0.3 or 3/10 of an hour

3 hours 15 minutes minus 1 hour 35 minutes = 1 hour and 40 minutes

About an hour and 10 minutes

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 3/5 of an hour is equal to 3/5 x 60 = 36 minutes. Therefore, 3/5 of an hour is 9 minutes shorter than 45 minutes.

One hour is equal to 60 minutes and 3 quarters of an hour is 45 minutes. So 60+45= 105 minutes total.

1 hour = 60 minutes 3/4 hour = 3/4 x 60 minutes = 45 minutes

An hour is 60 minutes, so 40 minutes is 2/3 of an hour.

2/3 How to find this? Multiply 40 minutes by (1 hour / 60 minutes), which has a value of 1. 40 minutes * (1 hour / 60 minutes) = 40/60 hours = 2/3 hours

60 minutes in an hour, so 45 minutes in 3/4 hour.

There are 60 minutes in an hour so 45 minutes is 45/60 = 3/4 of an hour.

Since an hour is 60 minutes, just multiply by 60. 60 x 1/20 = 3 minutes.Since an hour is 60 minutes, just multiply by 60. 60 x 1/20 = 3 minutes.Since an hour is 60 minutes, just multiply by 60. 60 x 1/20 = 3 minutes.Since an hour is 60 minutes, just multiply by 60. 60 x 1/20 = 3 minutes.

There are 20 minutes in a 1/3 of an hour

One hour is 60 minutes. 14000 minutes/60 minutes = 233.333... or 233 and 1/3 hours

45 minutes is 3/4 of an hour. 45/60 = 3/4

There are 45 minutes in 3/4 of an hour because 3/4 times 60 minutes = 45.