Best Answer

Q: How many years is 15 trimesters?

Write your answer...

Submit

Related questions

All 3 trimesters.

12

There are three trimesters in 1 year, hence the prefix tri- which means three.

3

three, hints the word-tri

15 years

3 years = 12*3 months = 36 months. 1 trimester = 3 months so 36 months = 36/3 = 12 trimesters.

15 years = 7,885,000 minutes.

1,500 years = 15 centuries.

15 years = 131,487.192 hours.

15 years = 131,487.2 hours.

There are 5,478 days in 15 years: (365 x 15)+3 [for leap years].

30 years. 15 - -15 = 15 + 15 = 30.

One trimester is approximately 8 weeks. One semester is approximately 16 weeks. Therefore, traditionally, two trimesters equal one full semester.

15 light years.

That would be two. If you have trimesters, then there are tree, er - three.

A generation is anywhere between 20 and 30 years. 15 generations would be up to 300 years

15 years

15 years

15 light years = 1.42x10^14km

15

15 years

15 years

about 15 years

15+87=102 years

People also asked

Study guides