Best Answer

60 minutes = 1 hour

6 x 60 = 360

366 - 360 = 6

Answer: 6 hours 6 minutes

Study guides

☆☆

Q: What converts 366 minutes to hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

It is equal to 6.1 hours or 6 hours and 6 minutes.

3.6 hours converts to 216 minutes. I hour equals 60 minutes.

366 hours is approximately 2.18 weeks.

1461 days (because one of those years will be a leap year with 366 days, rather than 365)17,532 hours 1,051,920 minutes 63,115,200 seconds

To solve this problem, we would start by writing out what we were given: 6.1 hours x 60 minutes/1 hour. With this ratio, we can cancel out the hours, so we solve the arithmetic 6.1 x 60 = 366 minutes. The term that did not cancel is minutes, so that is what we're left with, which is what we wanted.

Related questions

It is equal to 6.1 hours or 6 hours and 6 minutes.

Depends on how fast you are going. For instance, if I am driving my truck at 60mph, it would take 366 minutes to get from point A to point B. 6 hours and 6 minutes. Miles (366) / Speed (60) = Time (6 hours and 6 minutes)

3.6 hours converts to 216 minutes. I hour equals 60 minutes.

366 days= 366*24 hours = 8784 hours= 8784*60 minutes = 527040 minutes= 527040*60 seconds = 31622400 seconds.It is so very quick if you use the calculator that is part of your computer. And it is simple enough for a child to work out the answers.366 days= 366*24 hours = 8784 hours= 8784*60 minutes = 527040 minutes= 527040*60 seconds = 31622400 seconds.It is so very quick if you use the calculator that is part of your computer. And it is simple enough for a child to work out the answers.366 days= 366*24 hours = 8784 hours= 8784*60 minutes = 527040 minutes= 527040*60 seconds = 31622400 seconds.It is so very quick if you use the calculator that is part of your computer. And it is simple enough for a child to work out the answers.366 days= 366*24 hours = 8784 hours= 8784*60 minutes = 527040 minutes= 527040*60 seconds = 31622400 seconds.It is so very quick if you use the calculator that is part of your computer. And it is simple enough for a child to work out the answers.

Different planes fly at different speeds. Kinda hard to say without an idea of which kind of plane you had in mind.

5 hours 37 minutes at 65 mph

1 day = 1,440 minutes 366 days = 527,040 minutes

365 days 8760 hours 525,600 minutes 31,536,000 seconds Leap years have an extra day. 366 days 8784 hours 527,040 minutes 31,622,400 seconds

366 hours is approximately 2.18 weeks.

A regular 365 day year consists of 365 x 24 = 8760 hours, 8760 x 60 = 525600 minutes, 31536000 seconds.A leap year of 366 days consists of 366 x 24 = 8784 hours, 8784 x 60 = 527040 minutes, 527040 x 60 = 31622400 seconds.

1461 days (because one of those years will be a leap year with 366 days, rather than 365)17,532 hours 1,051,920 minutes 63,115,200 seconds

To solve this problem, we would start by writing out what we were given: 6.1 hours x 60 minutes/1 hour. With this ratio, we can cancel out the hours, so we solve the arithmetic 6.1 x 60 = 366 minutes. The term that did not cancel is minutes, so that is what we're left with, which is what we wanted.