Best Answer

A regular 365 day year consists of 365 x 24 = 8760 hours, 8760 x 60 = 525600 minutes, 31536000 seconds.

A leap year of 366 days consists of 366 x 24 = 8784 hours, 8784 x 60 = 527040 minutes, 527040 x 60 = 31622400 seconds.

Study guides

☆☆

Q: 1 year how many days hours minutes and seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

11 days, 13 hours, 46 minutes, 40 seconds

There are 24 hours in a day, so there are 120 hours in 5 days, with no minutes or seconds remaining. To get minutes or seconds in a 5 day period, use what you know about how many minutes in an hour, and how many seconds in a minute.

2 days would be 48 hours, 2880 minutes or 172800 seconds.

1000000 seconds is equal to 11 days, 13 hours, and 47 minutes

350,400 hours : 0 minutes : 0 seconds.

Related questions

11 days, 13 hours, 46 minutes, 40 seconds

There are 24 hours in a day, so there are 120 hours in 5 days, with no minutes or seconds remaining. To get minutes or seconds in a 5 day period, use what you know about how many minutes in an hour, and how many seconds in a minute.

8,765 hours, 49 minutes, 12 seconds.

720 hours = 43200 minutes = 2592000 seconds.

144 hours, 0 minutes, 0 seconds.

2 days would be 48 hours, 2880 minutes or 172800 seconds.

in two days ther are: - 48 hours - 1440 minutes and .... - 86400 seconds

1000000 seconds is equal to 11 days, 13 hours, and 47 minutes

350,400 hours : 0 minutes : 0 seconds.

277 hours, 46 minutes, 40 seconds.

11days, 13 hours, 46 minutes and 39 seconds

481,800 hours, 0 minutes, 0 seconds.