answersLogoWhite

0


Best Answer

280 miles.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-04-04 11:25:33
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.71
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
358 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What distance 4 hours at 70 miles per hour?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What is the distance of 90 miles per hour in 30 hours?

2,700 miles.


What is the distance of 3 hours at 62 miles per hour?

Three hours at 62 mph is a distance of 186 miles.


When im driving on vacation in 1.5 hours at a speed of 70 miles per hour what is my distance?

When i`m driving on vacation in 1.5 hours at a speed of 70 miles per hour what is my distance?


How many hours drive is 323 miles when driving at 70 miles per hour?

Distance = Rate * Time or, for our purposes Time = Distance/Rate Time = 323 miles/70 miles per hour = 4.61 hours -----------------


Convert 4708 miles into hours?

That is Not possible. A distance cannot be converted in a measurement of time. The only way to do that is to know the Miles per Hour, such as 65 Miles Per Hour, or 55 Miles Per Hour. Miles cannot be converted into Hours without something else, such as Miles Per Hour.


How many miles do you cover in 4 hours going 55 miles per hour?

Distance = rate * time. (55 miles/hour) * (4 hours) = 220 miles


You drive a car 2 hours at 40 miles per hour 2 hours at 60 miles per hour how many miles will you travel?

If you drive a car at 40 miles per hour for two hours,then the distance covered will be 80 miles.If you drive the car for another 2 hours at 60 miles per hour ,then you will cover another 120 miles.The total distance you will cover is thus 80 miles + 120 miles = 200 miles.


How many hours it take to drive 350 miles per hour at 65 miles per hour?

Time = Distance/Speed = 350/65 = 5.4 hours (approx)


How long would it take if you traved 300 miles at 60 miles per hour?

For this kind of problems, divide the distance travelled by the speed. If the distance is in miles, and the speed in miles per hour, the time will be in hours.


How many miles in 2 hours?

If you average 65 miles per hour for the entire distance your driving distance would be 130 miles.


How many hours would it take to drive 147 miles at 70 miles per hour?

Speed = Distance/Time so Time = Distance/Speed So Time = 147 miles / 70 miles per hour = 2.1 hours or 2 hours 6 minutes.


A train travels at rate of 75 miles per hour for 2 hours what is the distance?

180 miles


What distance divided by time?

speed: 54 miles in 3 hours = 18 miles per hour.


How long will a plane at a speed of 145 miles per hour take to travel a distance of 870 miles?

Distance = Rate * Time or, for our purposes Time = Distance/Rate Time = 870 miles/145 miles per hour = 6 hours --------------


What is the distance traveled at a speed of 60miles per hour for 8 hours?

480 miles.


She runs 2.5 miles in 20 minutes What is her average speed in miles per hour?

Dividing distance by time gives 2.5 miles / 1/3 hours = 7.5 miles per hour.7.5 Miles per hour


Tovah drove 150 miles at the speed of 45 miles per hour How long will it take her to drive that distance?

Time = Distance/Speed So time = 150 miles / 45 miles per hour = 3.33.. hours = 3 hours 20 minutes.


How many miles can you travel in 6.75 hours at 52.5 miles per hour?

Distance = Rate * Time Distance = 52.5 mph * 6.75 hours = 354 miles traveled ---------------------------


A plane flying at 525 miles per hour completes a trip in 2 hours less than another plane flying at 350 miles per hour What is the distance of destination?

the distance is 2100 miles.


1216 miles how many hours distance 70 miles per hour?

17 hours 22 minutes 17 seconds.


How do you calculate miles per hour for a certain distance?

The rate equals the distance divided by the time it takes to cover the distance. If you go 6 miles in 2 hours, the rate is 3 miles an hour.


How many hours from cypress California to Phoenix Arizona at sixty miles per hour?

6.09 hours (6 hours 5 minutes 12 seconds) Distance = 365.2 miles365.2 miles / 60 miles per hour = 6.09 hours


How long does to take to drive 420 miles at 60 miles per hour?

Average speed = total distance / total time Therefore, total time = total distance / average speed = 420 miles / 60 miles per hour = 7 hours It takes 7 hours to drive 420 miles at 60 miles per hour


Chantellewalks at 2.5 miles per hour how far will she travel in 3.5 hours?

To answer this you multiply the distance she travels per hour (2.5 miles) by the number of hours she walks for (3.5) 2.5*3.5 = 8.75 miles


How long will it take to drive 343 miles going 70 miles per hour on a highway?

velocity = distance / time time = distance / velocity time = 343 miles / 70 miles per hour = 4.9 hours