Q: What do you get if you divide 365 by 7?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

There are 365 days in a year, 7 days in one week. So 365 divide by 7 is 52

Sort of but if you divide 365 by 5, you will get 73. But if you divide 365 by 10 you will get 36.5.

If you divide that by 24, you get the number of days. If you then divide the result by 365, you get the number of years.If you divide that by 24, you get the number of days. If you then divide the result by 365, you get the number of years.If you divide that by 24, you get the number of days. If you then divide the result by 365, you get the number of years.If you divide that by 24, you get the number of days. If you then divide the result by 365, you get the number of years.

365/4 = 91.25

365 divides evenly by: 1 5 73 and 365.

About 208 as 52 weeks on average, and times 4 = 208 In 4 years there are 365 + 365 + 365 + 366 days = 1461 days, then divide by 7 = 208.714

2.3151

7/365

52.14285714285714

365 ÷ 59 = 6.19 or 6 with a remainder of 11.

0.0329

To find out how many weeks are in a year, you have to divide 365 by 7. You should probably get 52.1428571.