answersLogoWhite

0


Best Answer


36 of anything plus 42 of the same thing results in a total of 78 of them.

78 minutes is the same period of time as 1 hour 18 minutes.

Or, if you were an old time navigator, it could also be 1 degree 18minutes.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2015-07-08 16:45:14
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
More answers
User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2015-07-08 17:26:53

36 min + 42 min = 78 min

60 min = 1 hr

78 min = 60 min + 18 min = 1 hr 18 min

User Avatar

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2015-07-08 15:45:05

36 plus 42 equals 78 (minutes)

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What does 36 minutes plus 42 minutes equal?
Write your answer...
Submit
Related questions

What does 23 plus 28 plus 36 plus 36 plus 42 plus 49 plus 64 plus 83 plus 94 equal?

455


What does 11 42 plus 45 minutes equal?

11:42 plus 45 minutes is 12:27


Is 36 plus 8 equals 49 plus 42?

36+8=44 49+42=91 Therefore,if both equations are not equivalent, then 36+8 doesn't equal 49+42


6 HOURS AND 42 MINUTES EQUAL HOW MANY MINUTES?

There are 60 minutes in each hour. That 402 minutes (6 x 60 plus 42)


What is 36 plus 8?

36+8=42


What is 36 plus 6?

36 + 6 = 42


What is 42 centimeters plus 42 centimeters plus 36 centimeters?

120 cm.


Is 6 7equivalent to 7 42?

No. It is equal to 36/42.


What is 36 plus 42?

78


How many hours are there in 42 minutes?

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 42 minutes is equal to 42/60 = 0.7 hours.


What is 36 plus 42 minus 6 plus 28 minus 43 plus 81 minus 6?

36 + 42 - 6 + 28 - 43 + 81 - 6 = 132


What does 42 plus 24 plus 18 equal?

42 + 24 + 18 = 84


What does 42 plus 25 plus 8 equal?

42 + 25 + 8 = 75


What does 6 plus 42 equal?

6 + 42 = 48


What is 63 plus 47 plus 42 plus 21 equals?

63 plus 47 plus 42 plus 21 is equal to 173.


How many yards are there in 42 inches?

There are 36 inches in one yard. Therefore, 42 inches is equal to 42/36 = 1.16 recurring (that is, 1.16666..) yards.


What is 36 squared plus 42 squared?

3060.


What is the estimate of 36 plus 42 plus 27 equals?

100 That is an estimate.


What is 15 plus 34 plus 42 equal?

Its 91


What is 63 plus 42 plus 21 equal?

126


How many seconds are in 42 minutes?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 42 minutes is equal to 42 x 60 = 2520 seconds.


What does 42 plus 18 equal?

60


What does -28 plus 16 equal?

42


Six hours 42 minutes is equal to how many seconds altogether?

6 hours 42 minutes is 24,120 seconds.


What is 13 plus 16 plus 18 plus 20 plus 21 plus 26 plus 27 plus 27 plus 28 plus 36 plus 39 plus 42 plus 43?

13 + 16 + 18 + 20 + 21 + 26 + 27 + 27 + 28 + 36 + 39 + 42 + 43 = 356

Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide