More answers

It is 12:27

Q: What does 11 42 plus 45 minutes equal?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 42 minutes is equal to 42/60 = 0.7 hours.

If it is 11:42, there are 18 more minutes to 12 o clock.

42 + 25 + 8 = 75

Its 91

63 plus 47 plus 42 plus 21 is equal to 173.

Related questions

There are 60 minutes in each hour. That 402 minutes (6 x 60 plus 42)

If it is 11:42, there are 18 more minutes to 12 o clock.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 42 minutes is equal to 42/60 = 0.7 hours.

42 + 24 + 18 = 84

42 + 25 + 8 = 75

6 + 42 = 48

126

Its 91

63 plus 47 plus 42 plus 21 is equal to 173.

9 + 22 + 11 = 42

36 of anything plus 42 of the same thing results in a total of 78 of them.78 minutes is the same period of time as 1 hour 18 minutes.Or, if you were an old time navigator, it could also be 1 degree 18minutes.

60