Study guides

Q: How many minutes are there in 42 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 222 minutes in 3 hours and 42 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 42 minutes is equal to 42/60 = 0.7 hours.

There are 42 minutes in .7 hours, and 180 minutes in three hours. So, 180 and 42 is 222. There are 222 minutes in 3.7 hours.

356650 hours 42 minutes

there are 60 minutes in one hour so 0.7 x 60 = 42 minutes

6 hours 42 minutes is 24,120 seconds.

42 minutes.

2,520 minutes.

18 hours, 37 minutes, 42 seconds = 67,062 seconds.

2,520

There are 60 minutes in each hour. That 402 minutes (6 x 60 plus 42)

Subtracting 42 minutes from 15 hours 19 minutes gives 14 hours 37 minutes.

9 hours 42 minutes

9 hours and 42 minutes.

1.7 hours or 1 hour 42 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 1122 minutes is equal to 1122/60 = 18.7 hours or 18 hours 42 minutes.

Avatar is 162 minutes, or 2 hours 42 minutes. The re-release is 171 minutes, or 2 hours 51 minutes

7.7 hours is 7 hours 42 minutes.

18 hours, 37 minutes, 42 seconds =67,062 seconds1,117.7 minutes18.6283 hours

762 minutes is 12 hours and 42 minutes. 12 hours and 42 minutes after 1am is 1:42pm. 12 hours and 42 minutes after 1pm is 1:42am.

7542 =125 minutes and 42 seconds 125 minutes = 2 hours and 5 minutes therefore 7542 seconds = 2 hours 5 minutes and 42 seconds.

162 minutes = 162/60 = 2.7 hours or 2 hours 42 minutes

2 hours 42 minutes 0 second is equal to: 2.70 hours in decimal format or 162.00 minutes or 9720.00 seconds

7 hours, 12 minutes, 42 seconds

1 hour is 60 minutes The remaining 0.7 hours is (0.7 * 60) minutes, which is 42 minutes. So the total is 60 + 42 minutes, or 102 minutes. -- Nate Ferrero