Study guides

Q: What fracion of a day is 7 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

It is: 0.028 = 7/250

7/24

73 and 7/10 737/10

3/4

On the same day it is 12 hours

7 hours per day x 11.2 days = 78.4 hours

I sleep about 7 to 9 hours a day

Hours in a week calculation One week has 7 days and one day has 24 hours: 1 week = 7 days/week = (7 days/week) × (24 hours/day) = 168 hours/week ==>168/2= 84 (hours)

7 hours a day

1 day = 24 hours so 14 hours = 14/24 = 7/12 of a day.

7/24

14 hours/1 day = 14 hours/24 hours = 7/12

56/64 = 7/8

365 day x 7 years x 24 hour per day = 61,320 hours

Its called day care so, day care has 24/7 hours/days.

180 days × 7 hours/day = 1260 hours 24 hours = 1 day → 1260 hours = 1260 ÷ 24 days = 52 ½ days.

There are 16 hours and 7 minutes in Uranus's day~gracie~

16 hours and 7 minutes

24 : 7

7 hours About 6 hours

Normally school children do about 7 hours a day.

A day on Earth is 24 hours, a day on Mars is 24 hours 39 minutes and 35 seconds, a day on Mercury is 1,407 hours, a day on Venus is 5,832 hours, a day on Jupiter is 9 hours and 50 minutes, a day on Saturn is 10 hours and 47 minutes, a day on Uranus is 16 hours and 7 minutes, a day on Neptune is 16 hours, and a day on Pluto is 144 hours.

There are 24 hours in 1 day. 6 hours = 6/24 = 1/4 day (or 0.25) 7 days and 6 hours = 7¼ days or 7.25 days.

There are 24 hours in a day and 7 days in a week. So 24 x 7 = 168. Since there are 7 weeks, 168 x 7 = 1176. There are 1176 hours in 7 weeks.

7/24