Study guides

Q: How many 15 hr are in mins?

Write your answer...

Submit

Related questions

3 hr = 180 minutes180 + 15 = 195 minutes

195minutes

1 hr and 35 min

5 mins, 10 mins, 1 hr, 30 mins, 20 mins, 15 mins

1 hr and 15 mins aporx

About 2 hr and 15 mins

1 hr 40 mins, or 100 mins.

60 mins are in an hour

There are 60 minutes in an hour.

60 mins = 1 hr → 30 mins = 30 ÷ 60 hr = ½ hr The hour hand does 1 full rotation every 12 hours → 1 hr = 1/12 full rotation → ½ hr = ½ × 1/12 rotation = 1/24 rotation in 30 mins → 360° × 1/24 = 15° → The hour hand moves 15° in 30 minutes.

1 hr and 36 mins

13 hr 50 mins.

1 hr 15 mins (100 km for Burloak)

1 hr and 37 min

Hr/60 mins/60 sec

1 hr = 60 mins So 80 hrs = 80 x 60 mins = 4800 mins

(15 mins)x (1 hr)/(60 mins) = 0.25 hr.Speed = Distance/TimeSpeed = (2 miles)/(0.25 hr)Speed = (2*4) miles/hrSpeed = 8 miles per hour

1 hr 36 mins. .10 of 1 hr would be 6 mins. (6x10=60)

15 hrs and 24 min

The answer depends on how the 1 hr 45 mins related to the other information in the question.

15 and 20 respectively. added, they are 35 mins. Subtracted, the answer is 5 mins

60mins x 24hrs = 1440 mins x 15 days = 21600 mins

1 hr 59 mins is 20 mins or 1/3 hour bigger than 1 hr 39 mins.

It depends on the production and the script. There are three original source scripts with different lines in each. Quarto One is very different from the other two and runs about two hours. Quarto Two and Folio each run something around three and a half if done uncut. If all the passages from Q2 and F are put together, you get something around four hours. However, most productions (an fact, almost all) eliminate some of the lines and occasionally some of the characters to bring the run time down to a sane level. Here are some examples: Kenneth Branagh 1996 Movie, 4 hr. 2 mins; Derek Jacobi BBC Production 1980, 3 hr. 42 mins; Sir John Gielgud, 1948 Radio Production, 3 hr. 26 mins; Anton Lesser, 1997 Audio Book, 3 hr. 23 mins; Campbell Scott 2000 Movie, 3 hr. 10 mins; Richard Burton, 1964 Performance at the Lunt-Fontanne Theatre on Broadway, directed by Gielgud, 3 hr. 5 mins; Kevin Kline 1990 film, 2 hr. 53 mins; Sir Laurence Olivier 1948 movie that won the Best Picture Oscar, 2 hr. 34 mins; Zeffirelli's 1991 film with Mel Gibson, 2 hr. 15 mins; Adrian Lester 2002 film directed by Peter Brook, 2 hr. 12 mins; Nicol Williamson, 1969 film, 1 hr. 59 mins; Ethan Hawke 2000 movie, 1 hr. 53 mins.

a leap year has 366 days1 day = 24 hrs1 hr= 60 mins366 x 24 hrs = 8784 hrs8784 hrs x 60 mins/ 1 hr (cancel hr) = 527040 mins