Best Answer

I don't know anything that grows quite that fast. Bamboo is the fastest growing thing I know. It can grow over 4 feet per day.

Q: What growa up to 12 feet a day?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

A scalar has distance but no direction. A vector has distance and direction. "12 feet up" has distance (12 feet) and direction (up), so is a vector.

The measurement of 12 feet up is a scalar measurement. Scalars have magnitude but no direction. In this case, the magnitude is 12 feet, indicating the distance or height, but there is no direction specified.

The conversion rate for feet (ft) to inches (in) is 1 ft = 12 inIf you were to set up an algebraic expression to help solve the question it would look like so:144/12=X (ft)144/12=12The final answer is 12 ftThere are exactly 12 feet in 144 inches.144 inches=12 feet12 feet

12 inches makes up one foot so 12 feet x 12 = 144 inches + 6 inches = 150

There are exactly 3 feet/yard. Knowing this we can set up a mathematical problem. 36 ft = 3 feet ÷ 1 yard = 36 feet ÷ 3 feet/yard = 12 yards/36 feet. So for every 36 feet of length you have exactly 12 yards.

Related questions

Seaweed.

it can grow up to 12 feet it can grow up to 12 feet

12 feet up has both a magnitude (12 feet) and a direction (up), making it a vector. This would likely be used for the displacement of some object.

A scalar has distance but no direction. A vector has distance and direction. "12 feet up" has distance (12 feet) and direction (up), so is a vector.

8 days. I say 10 days. Day 1, jumps 3 feet, slides back 2 feet equals 1 foot up on Day 1. Day 2, jumps 3 feet, slides back 2 feet equals 1 foot up on Day 2, plus 1 from Day 1 = 2 feet. Day 3, jumps 3 feet, slides back 2 feet equals 1 foot up on Day 3, plus 1 from Day 1 and 1 from Day 2 = 3 feet. etc. until Day 10 when his jumps total ten feet up.

3 feet make up 1 yard. Therefore 3 x 12 = 36.

12 days At the end of 10 days and nights the spider will have climbed 20 feet. On the eleventh day he climbs another 4 feet for a total of 24 feet and freedom.

The measurement of 12 feet up is a scalar measurement. Scalars have magnitude but no direction. In this case, the magnitude is 12 feet, indicating the distance or height, but there is no direction specified.

Alpacas sleep 10 to 12 hours a day. They often sleep lying down with their feet tucked up under their body.

The conversion rate for feet (ft) to inches (in) is 1 ft = 12 inIf you were to set up an algebraic expression to help solve the question it would look like so:144/12=X (ft)144/12=12The final answer is 12 ftThere are exactly 12 feet in 144 inches.144 inches=12 feet12 feet

12 inches makes up one foot so 12 feet x 12 = 144 inches + 6 inches = 150

Answer in my opinion 29 days. At the beginning of the 28th day the snail is 27 feet up. The snail crawls up 3 feet and is now at the top of the well but not out. At the beginning of the 29th day, the nail is 28 feet up. He now crawls up 3 feet and is out. This is some question about the interpretation of the problem. At the end of the 28th day, the snail is at top and would crawl out, I think.