Q: What is .6 hr in min?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

10 hours and 15 minutes

(6 min)/(60 min/hr) = 0.1 hr. Since 1.8 is already rounded to tenths of an hour, no further rounding is necessary.(1.8 hr)*(60 min/hr) = 108 minutes

4 hr and 21 min

1 hour = 60 mins → 20 min = 20/60 hr = ⅓ hr 1 day = 24 hours 6 hr 20 min = 6⅓ hrs → 6 hr 20 min = 6⅓ hrs ÷ 24 hrs/day = 19/3 × 1/24 days = 19/72 days ≈ 0.264 days

6 hr 50 min

Related questions

(3 miles=30 min)x2=((6 miles=60 min)/60 min)=(6 miles= 1 hr)=(6 miles/hr)

10 hours and 15 minutes

(6 min)/(60 min/hr) = 0.1 hr. Since 1.8 is already rounded to tenths of an hour, no further rounding is necessary.(1.8 hr)*(60 min/hr) = 108 minutes

240 min * 1 hr/60 min * 1 day/24 hr = 1/6 day1 day = 24 hrs, and 1 hr=60 min

4 hr 30 min ÷ 3 = 1 hr 30 min Either work directly, remembering 1 hr = 60 mins: 4 hr ÷ 3 = 1 hr remainder 1 hr 1 hr + 30 min = 60 min + 30 min = 90 min 90 min ÷ 3 = 30 min ⇒ 1 hr 30 min Or, convert to minutes, do the calculation and convert back: 1 hr = 60 min ⇒ 4 hr 30 min = 4 x 60 min + 30 min = 270 min 270 min ÷ 3 = 90 min 60 min = 1 hr ⇒ 90 min = 90 ÷ 60 hr = 1 hr 30 min Alternatively working in hours: 30 min = 30 ÷ 60 hr = 0.5 hr ⇒ 4 hr 30 min = 4 hr + 0.5 hr = 4.5 hr 4.5 hr ÷ 3 = 1.5 hr = 1 hr + 0.5 hr = 1 hr + 0.5 x 60 min = 1 hr 30 min

240 min * 1 hr/60 min * 1 day/24 hr = 1/6 day

4 hr and 21 min

Pluto 6 days 9 hr 17.0 min Neptune 16 hr 6.6 min

6 360min/ 60min(per hr) = 6

1 hour = 60 mins → 20 min = 20/60 hr = ⅓ hr 1 day = 24 hours 6 hr 20 min = 6⅓ hrs → 6 hr 20 min = 6⅓ hrs ÷ 24 hrs/day = 19/3 × 1/24 days = 19/72 days ≈ 0.264 days

1 hr. 30 min.

6 hr 50 min