answersLogoWhite

0


Best Answer

1 hour = 60 mins

→ 20 min = 20/60 hr = ⅓ hr

1 day = 24 hours

6 hr 20 min = 6⅓ hrs

→ 6 hr 20 min = 6⅓ hrs ÷ 24 hrs/day = 19/3 × 1/24 days = 19/72 days ≈ 0.264 days

User Avatar

Wiki User

βˆ™ 2016-12-04 13:16:29
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

➑️
See all cards
3.8
β˜†β˜…β˜†β˜…β˜†β˜…β˜†β˜…β˜†β˜…
2254 Reviews
More answers
User Avatar

Wiki User

βˆ™ 2016-12-04 11:06:03

It is 0.263888... repeating, days.

This answer is:
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 6 hours 20 mins converted into how many days?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many minutes and seconds are there in 3 days?

Days*24 = hours Hours*60 = mins Mins*60 = seconds


How many days are there in 60000 mins?

60000 mins = 60000/60 hours = 1000 hours = 1000/24 days = 41.77... days


How many days is 12 hours 35 mins?

12 hours and 35 mins is not a full day, it is only half a day and 35 mins


How many hours is 90 minutes in 16 days?

385 hours and 30 mins.


What is twelve hours converted into minutes?

12x60 is 720 mins


How many minutes in 62 days?

89280. 62x24 (hours) x60 (mins)


How many minutes in 3 days 2 hours and 7 minute's?

4447 minutes one hour is 60 mins, two hours is 120 mins 24 hours is one day, so one day is 24X60= 1440 mins. three days is 1440X 3 (days)= 4320 Now add them up (i) three days 4320 (ii)two hours 120 (iii) seven mins. 7 (i) + (ii) + (iii) = 4447 mins


How many mins in A days?

1440 there 60 mins in a hour and 24 hours in a day so 24 time 60


What is 2 days and 3 minutes minus 5 hours 11 minutes?

1 day = 24 hours 1 hour = 60 mins 2 days 3 mins - 5 hours 11 mins = (1 + 1) day 3 mins - 5 hours 11 mins = 1 day 24 hours 3 mins - 5 hours 11 mins = 1 day (23 + 1) hours 3 mins - 5 hours 11 mins = 1 day 23 hours (60 + 3) mins - 5 hrs 11 mins = 1 day 23 hours 63 mins - 5 hrs 11 mins = 1 day (23 - 5) hours (63 - 11) mins = 1 day 18 hours 52 mins.


27 days 7 hrs 43.2 mins how many hours is that?

27 days is 648 hrs + 7 is 655 + (43.2/60) is 655.72 hours.


How many days are in 15840 mins?

11 days. Divide 15840 by 60 to get hours, then divide 264 hours by 24 to get days. The 60 is number of minutes in an hour. 24 is number of hours in a day.


4320 min equals how many days?

4320 minutes ÷ 60 mins per hour = 72 hours 72 hours ÷ 24 hours per day = 3 days 3 days

People also asked